13:30

IBK Lockerud Mariestad F13

Referat

Referat: Mullsjö AIS F13 - IBK Lockerud Mariestad F13

Denna gången så blir det förlust med 3-2 men vi är värda minst en poäng om Inte 3 MEN man måste ju sätta chansern också

Period 1: Vi sätter högsta fart ifrån första bytet men kommer inte närmare än ett stolpskott. Tjejerna skapar mkt och har många fina kombinationer som borde resulterat i mer än bara en bra chans. Men i trettonde minuten så resulterar ett backskott i vårt första mål och 1-0 till oss. Känns som det kommer lossna men vi tar inte riktigt jobbet och skymmer målvakten så det blir svårare. Perioden slutar 1-0 till oss. Var mkt nära 2-0 men vi fick iväg skottet ngn sekund sent innan bollen går in i mål.

Period 2: Vi pratar om att gå lite rakare på mål och in framför målvakten, tjejerna börjar även här bra men vi krånglar lite för mkt med boll som gör att det tar lite för lång tid. Nu kommer det en period där spelet böljar lite mer och vi får kortare anfall vilket gynnar Mullsjö och dom kan på andra halvan av andra perioden göra tre mål och vänder på steken med ledning 3-1 inför sista perioden. Vi har inte riktigt flytet med frislagen känslan är att vi borde fått mer frislag med oss men som sagt domsten dömer och vi rättar oss efter det MEN visst är det svårt ibland ????.

Period 3: Nu har vi bestämt oss för att visa ett stort "Locke" hjärta och aldrig ge upp. Skjuta mkt mer och gå på mål. Som tjejerna visar det och genom en kamp så får vi med oss en utvisning, nu visar vi också att vi lärde oss av förra matchen då vi inte skapade ngt alls. Nu får vi ett tryck och chans på chans men inget mål i en tjej mer men i efterdyningarna av det så får vi till ett mål efter ett bra skott. Nu känns dom som om det ska gå att vinna den här matchen. Vi får en utvisning 8.37 mot oss MEN ett mkt bra försvarsspel utan att tränat på det alls så håller vi målet fritt. Efter den så känns det som vi kan fortsätta på den inslagna vägen MEN då råkar vi ut för ytterligare en utvisning för ett felaktigt byte mkt knapp men tack vare att bollen kom där precis som vi bytte så inget snack. Vi visar upp ytterligare en gång upp ett bra jobb och fredar vårt mål igen. Nu 5.30 kvar av matchen så får vi chansa mer och gå för det men vi kommer inte närmare i protokollet utan förlorar med flaggan i topp.

Nu tränat vi på i veckan och kämpar vidare.